Toimintamme koronaepidemian aikana

See English version ›

COVID-19 tiedote

Toivottavasti sinä ja läheisesi olette pysyneet terveinä vallitsevan tilanteen alla.

Haluamme lyhyesti kertoa toiminnastamme pandemia-aikana.

Keväällä 2020 teimme raskaan, mutta solidaarisen päätöksen sulkea toimintamme toistaiseksi sen aikaisen tiedon ja tuntemattoman tilanteen edessä.

Vaikkakaan se ei taloudellisesti ollut kovinkaan napakympin arvoinen päätös, niin seisomme silti päätöksen takana ja jälkiviisaina olemme tyytyväisiä, että toimimme silloin suunnannäyttäjinä alallamme vastuullisuudessa.

Nykytiedon, kokemuksen valossa ja myöskin tilanteen taloudellisen kestämättömyyden johdosta olemme nyt normaalisti auki, niin kauan kuin tilanne sen mahdollistaa.

Siivoamme ja steriloimme paikkoja ahkerasti. Pidämme hengityssuojaimia ja suosittelemme sen käyttöä myös asiakkaillemme ja asiakastilassamme on tarjolla myös käsidesiä.

Eduksemme on muodostunut selkeästi se, että molemmissa asiakastiloissamme on vain yksi asiakaspaikka, jonka johdosta ihmismäärä rajautuu aina 2 henkilöön kerralla ja tämä tekee tilanteesta niin turvallisen kuin mahdollista.

Toimintamme perustuukin pääsääntöisesti tähän yhteiseen luottamukseen ,että me emme työskentele kipeänä ja sinä et tule kläsana penkkiin.

Päällekkäisyyksien välttämiseksi toivomme, että saavut varaamallesi ajalle skarpisti.

Kevätterveisin,

The Container Barber Vallila
Teemu ja Anna

 

COVID-19 Info

Hope you and your close ones are staying healthy under the current situation.

We’d like to tell you briefly about our business during this pandemic.

At spring 2020 we made a very heavy but solidary decision to close our business temporarily based on then current and unknown situated facts.

Now economically this wasn’t the best decision but we fully stand by it and afterwards can realise of being responsible pioneers in our industry.

Based on the current knowledge, experience and the economical unsustainability we are open as usual as long as we are allowed.

We keep the place clean and disinfected at all times. We are wearing face masks and would recommend the same for clients. There’s always a hand sanitiser available for clients as well.

As it shows it has clearly become our advantage to have only one client at a time and there’s never more than two people inside at any times making the experience in our space safe as possible.

Therefore our business is mainly based on this mutual trust that we are not working when feeling ill and you’re not coming in when feeling ill.

To avoid any crowding, we hope you would show up on your appointment at exact time.

Best spring wishes

The Container Barber Vallila
Teemu & Anna